İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı ve İl Ekonomi Toplantısı Yapıldı

2022 yılı 2’nci İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı ve 1’inci İl Ekonomi Toplantısı Vali Mehmet Makas başkanlığında gerçekleştirildi.

AFAD Toplantı salonunda Vali Mehmet Makas başkanlığında düzenlenen toplantıya; Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Vali Yardımcısı Hüseyin Remzi Konak, İlçe Kaymakamları, belediye başkanları, yatırımcı kurum ve kuruluşların bölge temsilcileri ve il müdürleri ile bazı sivil toplum ve meslek kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda ilk olarak: Valilik İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Engin Ustaoğlu tarafından Erzincan’da ki yatırımlara ait veriler ile ekonomik göstergelere ilişkin sunum yapılarak, veriler salonda bulunan katılımcılar ile paylaşıldı.Daha sonra sırasıyla yatırımcı kuruluşların Erzincan genelinde yürüttükleri çalışma ve projeler ile 2022 yılında yapılacak çalışmalar hakkında kurum yöneticileri tarafından sunum eşliğinde bilgiler verilerek, koordinasyonu gerektiren konularda ilgili birim müdürleri ile fikir alışverişinde bulunuldu.

Yapılan sunumların ardından değerlendirmelerde bulunan Vali Mehmet Makas, ilimizin her yönden kalkınması ve gelişimi, hemşehrilerimizin refahı için yapılan çalışmalar nedeniyle yatırımcı kurumların il ve bölge temsilcilerine teşekkür ederek, 2021 yılında başarılı bir çalışma yürütüldüğüne dikkat çekerek, 2022 yılında da yapılacak çalışmaların titizlikle takibini istedi.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …