29 Nisan Pazartesi , 2024

Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma Yöntemleri Anlatıldı

Erzincan’da polis ekipleri tarafından, kent merkezinde bulunan okullarda kişisel güvenlik ve suçtan korunma yöntemleri ile çocuk polisinin görevleri konularında öğrenci ve öğretmenlere eğitimler verildi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü birimlerince 2023/2024  Eğitim ve Öğretim yılında planlanan programlar sürüyor. Okullarda öğrenim gören çocukları suçtan korunma yöntemleri hakkında bilgilendirmeye devam ediyor.

2023-2024 Eğitim-Öğretim dönemi faaliyetleri kapsamında il merkezi Polis sorumluluk bölgesinde bulunan okullara; Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma Yöntemleri, Çocuk Polisinin Görevleri,Trafik Güvenliği,konularında Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde planlanan eğitimler kapsamında, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünün katılımıyla; Melikşah İlkokulun’da 90 öğrenciye, Yavuz Selim İlkokulu 30 öğrenciye, toplam  200 öğrenci  ve öğretmenlere bilgilendirme yapılarak Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü  resmi sosyal medya hesapları tanıtım broşürleri dağıtıldı. Ayrıca Erzincan İl Emniyet Müdürü  Kenan Kurt’un velilere bilgilendirme mektubu dağıtıldı.

Diğer Haber

Kadın Girişimcilere Eğitim Verildi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri, topluma hizmet …