Milletvekili Çakır: “Kılıçdaroğlu Artık Çıldırmış Şekilde!”

AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, özel bir televizyon kanalında haber programının konuğu oldu. AK Parti Erzincan Milletvekili Çakır, programda Diyarbakır annelerinin durumlarına ilişkin olarak Cumhur İttifakı dışında Diyarbakır annelerine hiçbir partinin destek vermediğini belirtti.

Gözü Yaşlı Annelerin Bu Acısını Dindirmek Lazım

Milletvekili Çakır açıklamasında: “”Diyarbakır’da anneler evlatları için nöbet tutuyor ama ne yazık ki ailelere destek vermiyorlar bu acı bir durum. İktidar devşirmek için her türlü yalanla milleti kandırmaya çalışıyorlar. Kılıçdaroğlu, ‘Dostlarımızla iktidar olacağız’ diyerek milletin evlatlarına sahip çıkmıyorlar. Bu gözü yaşlı annelerin bu acısını dindirmek lazım. Sağa sola Türkiye düşmanlarının verdiği suflelerle milletimizi kandıramazlar. Dostlarını kızdırmak istemiyorlar. Başbağlar katliamının yıl dönümünde ne Kılıçdaroğlu’nun ne Meral Akşener’in mesajı okundu. Bir tweet atıyor Kılıçdaroğlu ona da PKK terör örgütü diyemiyor.
CHP’nin Başına Gelirken Bile Yalanla Başladılar
Kılıçdaroğlu’nun AK Parti’ye oy verenler ile ilgili söylediklerine gülmemek elde değil. Millet bunu tanımıyor mu? Bu yalanları söylüyorlar. CHP’nin başına gelirken bile yalanla başladılar. Onun ifadelerini kimse zaten inanmıyor. Kılıçdaroğlu artık çıldırmış şekilde. Yol haritasını şaşırmış durumda ve CHP’nin milletin istikametinde yürümesi mümkün değil. CHP yatırım düşmanıdır ve almış oldukları belediyelerde verdikleri vaatleri bile yerine getiremediler. Bunların Türkiye’nin geleceğine dair atılan her adıma karşı çıktılar ve çıkmaya da devam ediyorlar. Ağababalarının talimatıyla milletin menfaatine olan her şeye karşı çıkıyorlar. CHP’nin seçmeni bizim için çok kıymetli, onlar da bu durumdan rahatsız ve yalan söylediklerini biliyorlar. Millet onların bu durumdan rahatsız.” Dedi.

Diğer Haber

Bereketli bir sezon için üreticiyle el ele

Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik elemanlarınca …