29 Nisan Pazartesi , 2024

Motosiklet park alanı levhalama çalışması yapıldı

Erzincan’da  motosiklet sürücülerinin ve vatandaşların can güvenliğini sağlamak için motosiklet park alanı levhalama çalışması gerçekleştirildi.

Erzincan’da Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından alınan komisyon kararı gereği, sürücülerin hem kendilerinin hem yol kullanıcılarının can güvenliğini sağlamak için motosiklet park alanı levhalama çalışması yapıldı.Fevzi Paşa Caddesi ile Ordu Caddesinde kaldırım üzerlerinde motosiklet ve motorlu bisikletlerin sıkça park edilmesi yayların güvenliğini tehlikeye atıyor. Yaşanacak bu olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla Erzincan İl Trafik Komisyonu kararıyla özellikle moto kuryelerin ve motosiklet sürücülerin yoğun olarak kullandığı ve park ettiği bölgelerde düzenleme getirildi.

Vatandaşlarımızın daha dikkatli ve duyarlı olması, kazalarımızın en aza indirilmesi adına çalışmaların  artarak devam edeceği bildirildi.

Diğer Haber

Kadın Girişimcilere Eğitim Verildi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri, topluma hizmet …