28 Mart Perşembe , 2024

Namaz Kılınacak Alanlar Dezenfekte Edildi

Erzincan Belediyesi tarafından cemaatle namaz kılınması için belirlenen alanlar salgınla mücadele kapsamında dezenfekte edildi. İçişleri Bakanlığının 81 ile gönderdiği “Cami ve Mescitlerde Cemaatle İbadet Edilmesi” hakkındaki genelgede, Cuma namazlarının cami bahçelerinde kılınacağı belirtilmişti. Bu durumdan ötürü Erzincan Valiliği, bahçesi küçük olan camilere yakın birkaç alanı Cuma namazının kılınması için belirledi.

Veteriner İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü personelleri tarafından salgınla mücadele kapsamında Cuma Namazının kılınacağı Eski Otogar alanında, Atatürk Parkı’nda belirlenen alanda, Saat Kulesi önünde ve Murat İş Hanı güneyi pazar yerinde ilk önce temizlik yaparak ardından ilaçla dezenfekte çalışmalarını gerçekleştirdiler. Öte yandan ilaçlama ekipleri ayrıca camilerde de, salgının ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana rutin olarak dezenfekte çalışmalarını sürdürüyorlar.

 

Diğer Haber

Binali Yıldırım, Hemşehrileriyle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Son başbakan  Binali Yıldırım , memleketi Erzincan’da hemşehrileriyle iftar yemeğinde buluştu. Yıldırım burada yaptığı konuşmasında, …