Parmağını Tele Sıkıştıran Vatandaşa İtfaiye Yardımı

Erzincan’da parmağını çelik tele sıkıştıran vatandaşın yardımına itfaiye ekipleri koştu.  Yangın ihbar hattı 110 a gelen çağrı üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri işaret parmağı çelik tele sıkışan vatandaşı telleri makasla keserek kurtardılar.

Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünden olayla ilgili yapılan açıklamada; “08.09.2020 tarihinde saat 16.40 da yangın ihbar hattı 110 a gelen çağrıda merkezde ikame etmekte olan bir vatandaşın elinin çelik tele sıkıştığı bilgisi üzerine itfaiye kurtarma ekiplerimiz hemen çıkış yapmışlardır.

Kısa bir sürede olay yerine ulaşan kurtarma ekibimiz yaşlı bir kişinin bahçesinde bulunan erik ağacının dallarının kırılmaması için birbirine bağladığı gergin biçimdeki çelik tel ile teli üzerine dolamış bulunduğu demir çubuğun arasında işaret parmağının sıkışmış durumda olduğunun tespitini yapmışlar ve hemen müdahalede bulunmuşlardır.

Çelik telleri makasla kesen ekiplerimiz amcayı ağaçtan aşağıya indirip daha önceden haber verdikleri ve olay yerine gelen 112 sağlık çalışanlarına parmağından yaralı olan amcayı teslim ederek merkezimize dönüş yapmışlardır” ifadeleri kullanıldı.

Diğer Haber

Bereketli bir sezon için üreticiyle el ele

Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik elemanlarınca …