Ramazan Ayı Mübarek Olsun

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Ramazan ayının başlaması dolasıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladılar. Erzincan Milletvekilleri mesajında; “Ramazan ayı ülkemiz ve tüm İslam alemi için mübarek olsun. On bir ayın sultanı oruç ve Kur’an ayı mübarek Ramazan ayına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.

Cehennem kapılarının kapandığı, cennet kapılarının açıldığı, şeytanların zincire vurulduğu, “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş” olarak müjdelenen Ramazan ayı kalplerde sevgi, şefkat, merhamet ve paylaşma duygularının doruk noktaya çıktığı manevi arınma ve yücelme ayıdır. Yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında diğer ramazanlardan farklı olarak bu ramazan ayında toplu ibadet, iftar ve sahurların yapılamayacak. Tüm İslam alemi olarak ibadetlerimizi evlerimizde yapacağız. Günahlarımızı, hatalarımızı fark edip tövbe etmek için Ramazan ayı en güzel fırsattır. Ülkemiz ve Dünya’nın bu hastalıktan kurtulması için ellerimizi semaya açarak dualar etmeliyiz.

Rabbim, Ramazan Bayramı’nı en güzel şekilde kutlayabilecek ortama gelmeyi hepimize nasip etsin. Tekrar başta Erzincanlı hemşehrilerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımızın Ramazan ayı mübarek olsun diyoruz.

1 Milyon 720 Bin 600 TL Hesaplara Yattı (ara başlık)

Ayrıca Küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinde uygulanan sürü büyütme desteği kapsamında ilimizdeki 412 yetiştiricimizin hesaplarına 24 Nisan Cuma günü itibariyle 1 Milyon 720 Bin 600 TL yatırıldığının da müjdesini verelim.  Hayırlı uğurlu olsun. Evde Kal Erzincan” ifadelerini kullandılar.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …