“Refahiye Fotoğraf Müzesi” Hayata Geçiyor

Özel Haber: Eren Varlı

Erzincan Refahiye İlçe Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, Refahiye Fotoğraf Müzesi, TOKİ ve 2021 yılı ilçe vizyonuna dair konuştu. Paçacı: “Vatandaş odaklı hizmet temel değerlerimiz arasında yer almaktadır” dedi.

Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, ilçe gündemine ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. Paçacı açıklamasında; “Kültür Merkezi Projemizin bir alt projesi olan “Refahiye Fotoğraf Müzemizi” 2021 yılında inşallah hayata geçireceğiz. Refahiye Fotoğraf Müzemizde ilçemizin tarihi fotoğraflarını sergileyeceğiz. Hökümetli hemşehrilerinden ricam tarihi fotoğraflarını bizlerle paylaşmalarıdır. Bu çalışmayla ilerleyen zamanlarda gelecek kuşaklarımıza hatıralar bırakacağız” dedi.

Geçtiğimiz gün yapılan TOKİ kura çekimi hakkında da konuşan Paçacı; “220 sosyal konut ilçemize ve hak sahiplerine hayırlı olsun. TOKİ vatandaşlarımıza sağlam, güvenilir binalar inşa ederek kira öder gibi ev sahibi olma imkânı sunmaktadır. Hak sahibi vatandaşlarımız evlerinde güle güle otursunlar. Ev çıkmayan vatandaşlarımız ise üzülmesinler. Gönülleri rahat olsun gene birçok vatandaşımızı ev sahibi yapmak için gece gündüz çalışarak proje üretmeye devam edeceğiz. Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Kıymetli Büyüğümüz, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Beyefendi başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum Beye, Erzincan Milletvekilimiz Sayın Süleyman Karaman ve Burhan Çakır Beye, Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut Beye ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

2021 yılına dair olarak da ilçe vizyonundan bahseden Başkan Paçacı; “Şehrimizde yaşayan her bir vatandaşımızın yüzünün gülmesi  çabasına girdik.  İnsan odaklı,  şeffaf, sürdürülebilir, katılımcı yöntemler ile kaynaklarımızı etkili ve verimli kullanarak vatandaşlarımızın mutluluğu katılımcı, sosyal ve şeffaf bir belediyecilik amacını ilke edindik. Yönetimimizde hesap verebilirlik, insana, doğaya saygılı vatandaş odaklı hizmet temel değerlerimiz arasında yer almaktadır. Modern, gelişmiş ve refah düzeyi yüksek bir Refahiye’yi yarınlara taşımak kararlılığı ve bilinci ile halkımızın güvenine layık olmaya gayret etmekteyiz. 2020 yılı siz hemşehrilerimin duyduğu güven ve vermiş olduğu destek ile ortaya koyduğumuz projelerimizin hazırlandığı, temellerinin atıldığı bir yıl olurken,  2021 yılını da şehrimizin gelişmesi yönünde ortaya koyacağımız projelerle en iyi şeklide değerlendirerek atacağımız adımları planladık. Refahiye’miz için 2021 yılı şehrimizin refahına, vatandaşlarımızın mutluluğuna katkı sağlayacak gelişmelerin yaşanacağı, önemli yatırımların temellerinin atılacağı, devam eden projelerin tamamlanacağı bir yıl olacak” şeklinde konuştu.

Diğer Haber

Bereketli bir sezon için üreticiyle el ele

Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik elemanlarınca …