29 Nisan Pazartesi , 2024

Rektör Levent Engelli Öğrenci Birimi Komisyonu ve Öğrenciler ile Bir Araya Geldi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent,  Engelli Öğrenci Birimi Komisyonu ve öğrenciler ile toplantıda bir araya geldi.

Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Üniversite Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Engelli Öğrenci Birimi Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Papatya Karakurt, komisyon üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Toplantıda üniversite olarak en önemli hedeflerinden birinin engelsiz üniversite olmak olduğunu ifade eden Rektör Levent, öğrencilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek onlarla sohbet etti.  Bu tür toplantı ve birlikteliklerin farkındalık yaratmada önemli olduğunu vurgulayan Rektör Levent;  “Sizlerin hem okullarınızda iyi bir eğitim almanız, hem de ondan sonraki mesleki yaşamlarınıza çok rahat devam edebilmeniz anlamında bütün desteğimizi vermeye çalışacağız. ” dedi.

Öğrencilerin sorunlarına çözüm önerilerinin de bulunduğu toplantıda Rektör Prof. Dr. Akın Levent, son olarak  çalışmalarından dolayı Üniversite Engelli Öğrenci Birimine teşekkür etti. Öğrenciler de verdiği desteklerden dolayı Rektör  Prof. Dr. Akın Levent başta olmak üzere üst yönetime ve Engelli Öğrenci Birimi Komisyonu’na teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini dile getirdi.

Diğer Haber

Halk Otobüsü Şoförlerine Genel Trafik Eğitimi Verildi

Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ulaşım Hizmetleri Birimine bağlı S.S.23 Nolu Erzincan Kent içi Ulaşım Motorlu …