Rektör Levent, Pandemi Sürecinde Üniversiteyi Anlattı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan’ın yerel televizyonuna konuk oldu. Program sunucusu gazeteci Oktay Kılınç’ın sorularını yanıtladı.

Skype  üzerinden programa katılan Rektör Levent, üniversitenin  genel durumunu ve Koronavirüs sürecinde Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’ni anlattı. Programda ilk olarak Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin hedeflerine ilişkin bilgi veren Rektör Levent,  üniversitede devam eden akademik, bilimsel çalışma ve projeler ile  açılması hedeflenen yeni fakülteler hakkında açıklamalar yaptı. Üniversitemizin dünyada ve ülkemizdeki başarılarına değinen Rektör Levent, bu başarıları daha yukarıya taşımak için gerekli çalışmaların yapıldığı ve öğretim elemanlarına her zaman desteklerini sürdürdüklerini belirtti.

Rektör Prof. Dr. Akın Levent, programda Üniversitenin Koronavirüs (COVID-19) pandemi sürecinde yaptığı faaliyetler hakkında da bilgiler verdi. Rektör Levent, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin bu süreçte uzaktan eğitimi başarılı bir şekilde yürüttüğünü ve derslere öğrencilerin katılımının büyük oranda olduğu yönünde açıklamalarda bulundu. Ayrıca üniversitenin bu süreçte maske, temizlik, hijyen ve esnek çalışma gibi tedbirleri aldığı; eğitim ve öğretimin aksamaması için gerekli alt yapı hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini ifade etti.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …