Spor “Sevgi, Hoşgörü ve Kardeşliktir”

Bahçeşehir Beşiktaşlılar Derneği tarafından Erzincan’da öğrencilere giyim yardımı yapıldı. Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulunda giyim yardımı etkinliği İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

Yardımda öğrencilere eşofman takımı, forma, spor ayakkabısı ve atkı hediye edildi. Yardım çerçevesinde Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu, Osmangazi İlkokulu, Munzur İlkokulu, Güllüce İlkokulu, Fatih İlkokulu, Yaylabaşı İlkokulu, Kavakyolu İlkokulu’nda toplam 200 öğrenciye yapıldı.

Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulunda yapılan programa Bahçeşehir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Esen, Ali Nemli, Özlem Ülgen ve dernek üyeleri de katıldı. Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün böyle bir etkinliği gerçekleştirdikleri için dernek yönetimine teşekkür ederek, Spor “Sevgi, Hoşgörü ve Kardeşliktir” dedi. Yönetim kurulu adına Özlem Ülgen’e İl Millî Eğitim Müdürü tarafından bakır tabak hediye edilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Diğer Haber

Erzincan Belediyesi ve KUDAKA arasında ulaşım için teknik destek projesi imzalandı

Erzincan Belediyesi ile KUDAKA arasında Dörtyol mevcut durum analizi ve ulaşım senaryolarının oluşturulması teknik destek …