18 Nisan Perşembe , 2024

Tercan 17 Şubat Spor Kulübü Öğrencilerine Giyim Yardımında Bulunuldu

Tercan Kaymakamlığı ve Tercan Belediyesi tarafından Tercan 17 Şubat spor kulübüne krampon, forma, eşofman ve spor malzeleri hediye edildi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde düzenlenen programda konuşan Kaymakam Musa Kazım Çelik “Gençler, sizler bizim göz bebeklerimizsiniz bu Milletin bugünü ve yarınısınız. Hepimizin büyük hedefleri var, yapacağımız güzel işler var. Spor hayatınızda olduğu kadar, eğitim hayatınızda da güzel başarılar kazanacağınıza olan inancımız tam. Hem Kaymakamlığımız hem de Belediyemiz olarak her zaman sizlerin yanındayız.Sizleri seviyoruz ve sizlere elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz.Başta Belediye Başkanımız Lokman Gültekin olmak üzere, ilçe sporumuza büyük katkıları olan Tercan 17 Şubat Spor Kulübü Başkanımız Ömer Macit’e, tüm eğitmen hocalarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, genç sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.
Programa Kaymakam Musa Kazım Çelik’ in yanı sıra Belediye Başkanı Lokman Gültekin, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fevzi Koçoğlu ve Tercan 17 Şubat Spor Başkanı Ömer Maciit katıldı.

Diğer Haber

Kayısıda görülen çil hastalığına dikkat!

Erzincan’da kayısı ağaçlarında ilkbahar aylarında yapılması gereken ilaçlamaya dikkat çekildi. Kayısı ağaçlarında çil hastalığına karşı …