28 Mart Perşembe , 2024

Toros:Deplasmanda Kazanmak İstiyoruz

            Karacabey Belediyespor karşılaşmasında hedeflerinin galibiyet ve 3 puan olduğunu belirten  Anagold 24 Erzincanspor Teknik Direktörü Mesut Toros, geçtiğimiz hafta deplasmanda 2-0 kazandıkları Isparta 32Spor maçını geride bıraktıklarını belirtti. bu hafta oynanacak Karacabey Belediyespor maçını bir kaza yaşamadan geçmek ve seriyi devam ettirmek istediklerini ve deplasmanda da Kazanma alışkanlığını ve duygusunun devam ettirmek istediklerini sözlerine ekledi.

            Anagold 24 Erzincanspor Teknik Direktörü Mesut Toros son haftalarda alınan üst üste iki galibiyetle  Takımın iyi hava yakaladığını ve kalan maçların hepsine galibiyet parolasıyla çıkacaklarını belirterek.” Play-off grubu içerisinde ligi tamamlamak istiyoruz. Deplasmanda Karacabey Belediyespor maçının önemli olduğunu ve 3 puan için oynayacağız.Deplasmanda Karacabey Belediyespor maçı var. Önemli bir maç. 37 puanı ve 7.sırada bulunan Rakibimiz Karaca Belediyespor 7 maçtır üst üste kazanıyor. Play-off yolunda rahatlamak için mutlak kazanmamız gereken bir maç. İlk 5 e kalmak için mücadele eden iki takımız ve kazanan taraf olmak istiyoruz. Oyuncularım da bunu biliyorlar. Play- off yolunda deplasmanda alınan galibiyetler daha anlamlı. Artık deplasman maçlarında da seri olarak kazanmak istiyoruz. Bunu başaracak kadromuz ve gücümüz var. Play- off a kalmak istiyoruz.Bunu gerçekleştirmek için lig sonuna kadar her maçı kazanmalıyız. Kazanılan her galibiyet ve 3 puan aynı zamanda Şehri Can Erzincan’ımızın da mutluluğu demektir. ” dedi.

            Son hafta erteleme maçında Isparta deplasmanında Kırmızı-siyahlı Takım için çok önemli bir 3 puanı aldıklarını belirten Başarılı Teknik Adam Toros, Takım iyi hava yakaladığını ve kalan maçların hepsine galibiyet parolasıyla çıkacaklarını belirterek.” Play-off grubu içerisinde ligi tamamlamak istiyoruz. Son iki haftada alınan 6 puanla Play-off için önemliydi. Karacabey Belediyespor karşılaşmasında hedefimiz 3 puan ve galibiyet. Karacabey Balediyespor ile deplasmanda kendi sahamızda Şanlı Urfaspor karşılaşmalarında alacağımız galibiyetler ile daha da avantajlı duruma gececeğiz.
Anagold 24 Erzincanspor’un hedefleri bellidir. Kalan 9 maçımızın 9’una da galibiyet parolasıyla çıkacağız.Bize inanan ve güvenen bir şehir ve Başkanımız Gökhan Keleş ile Yönetimi var. Takımın başarısı için en iyi ne yapabiliriz diye sürekli bir caba içerisinde. Sürekli bize destek olan bir basınımız var. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizde güvenlerini boşa çıkarmamak için için çalışıyoruz. Bende Teknik heyetimize, Futbol takımımıza inanıyorum ve güveniyorum. Taraftarımızdan, Yönetimimize, Teknik heyetten, Futbolcusuna, Masöründen malzemecisine başarı için  herkes kenetlendi. Bundan sonra Anagold 24 Erzincanspor asla ve asla kaybetmemek için mücadele edecek. Takım, kolej havasında. İyi bir hava yakaldık. Özellikle Eskişehir ve deplasmanda Isparta 32spor maçlarındn sonra şehirde müthiş bir heyacan ve  kenetlenme var. Ben inanıyor ve ümit ediyorum ki Karacabey Belediyespor ve Şanlı Urfaspor maçlarıyla birlikte galibiyet serilerimiz devam edecek. Bu sezon ilk kez 4 maçta üst üste galip geleceğiz. Son hafta, arzu ettiğimiz yerde ligi tamamlayacağımıza inanıyorum. ” ifadelerini kullandı.

            Toros: Çanakkale Zaferi Bir Destansı Mücadeledir

Çanakkale Zaferi nin vatanaın korunması için,  Genci, yaşlısı, çocuğu ile verilmiş destansı mücadele olduğunu belirten Tecrübeli Teknik Adam Toros; Başta ebedi Başkomutan Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ”ÇANAKKALE ZAFERİNİN 107. YILINDA TÜM KAHRAMAN ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ” ifadelerine yer verdi.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …