Vali Ali Arslantaş, Kampanyaya Bir Maaş Destek Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum Devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için “Milli Dayanışma Kampanyası” başlatıyoruz. “Biz bize yeteriz Türkiyem” diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na Erzincan Valisi Ali Arslantaş bir maaş ile destek verdi.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına bir maaşı ile destek vereceğini açıkladı. Vali Arslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na destek vereceğini belirtti. Kampanyaya bir maaş ile destek sağlayacağını ifade eden Arslantaş, paylaşımında “BizBizeYeterizTürkiyem” etiketini kullandı.

Vali Arslantaş twitter üzerinden Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Gaziantep Valisi Davut Gül’ü etiketleyerek Milli Dayanışma Kampanyası’na 1 maaşımla katılıyorum. Gaziantep Valim Sayın  @gul_davut , Şırnak Valim Sayın @ahpehlivan53  siz de var mısınız? Diye sordu.  Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ise yanıt olarak @ArslantasvAli @RTErdogan ve  @gul_davut Cumhurbaşkanımız Sayın  @RTErdogan  öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasında 1 maaşımla ben de varım Erzincan Valim Sayın @ArslantasvAli. Siirt Valim Sayın  @alifuatatik, Bitlis Valim Sayın  @oktaycagatay  siz de var mısınız? Cevabını verdi.

Gaziantep Valisi Davut Gül ise  @ArslantasvAli @RTErdogan ve @ahpehlivan53  adlı kullanıcılara yanıt olarak Hassasiyetiniz için teşekkür ederim sayın valim, milletçe kenetlenmemiz gereken bu günlerde sn. Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla kardeşliğimizi pekiştirmek için ben de 1 maaşımı bağışlıyorum.  Ahmet Süheyl kardeşim sen de varmısın  @AhmetSuheylUcer” Dedi.

Diğer Haber

Halk Otobüsü Şoförlerine Genel Trafik Eğitimi Verildi

Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ulaşım Hizmetleri Birimine bağlı S.S.23 Nolu Erzincan Kent içi Ulaşım Motorlu …