28 Mart Perşembe , 2024

Vali Makas, Esence-Yedigöller Dağcılık Şenliği’ne Katıldı

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Çayırlı ilçesinde düzenlenen Esence- Yedigöller Dağcılık Şenliği’ne katıldı. Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden gelen dağcılar ve doğa tutkunları ile bir araya gelen Vali Makas, 3 bin metre yükseklikteki doğa harikası gölleri de ziyaret etti.

Türkiye’nin en yüksek rakımlı şenliği unvanı ile Türkiye Dağcılık Federasyonu ve Erzincan Dağcılık ve Kayakçılık İhtisas Kulübü işbirliği ile düzenlenen Esence- Yedigöller Dağcılık Şenliği, Türkiye’nin dört bir yanından misafirlerini ağırlıyor. Çayırlı ilçesi sınırlarında bulunan 3 bin metre yüksekliğindeki Esence Dağı’nda düzenlenen etkinliğe Vali Mehmet Makas, Eşi Elif Makas, Çayırlı Kaymakamı Abdullah Arslantürk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Altıntaş ve eşi Nurhan Altıntaş katıldı.

Şenlik alanında doğa tutkunları ile bir süre sohbet eden Vali Makas ve beraberindekiler daha sonra, krater göllerinden oluşan Yedigöller bölgesini ziyaret ettiler. Ardından dağcılarla ve doğa tutkunları ile kamp ateşi başında bir araya gelen Vali Mehmet Makas, bir süre sohbet etti ve ikram edilen kara demlik çayından içti.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …