28 Mart Perşembe , 2024

Vali Mehmet Makas, Gazileri Ağırladı

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Cumhuriyetimizin ilanının 97. yıldönümünün kutlanacağı Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Erzincan Muharip Gaziler Derneği üyelerini, Erzincan Valiliği’nde ağırladı.

Valilik toplantı salonunda gaziler ile biraraya gelen Vali Mehmet Makas, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Vali Yardımcısı V. İsmail Demir, İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Ahmet Camuz ve Erzincan Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Sabri Taş, tüm gazilerin “Cumhuriyet Bayramı”nı kutladı.

Erzincan Valisi Mehmet Makas, gazilere hitaben yaptığı konuşmasında; “Bütün Şehitlerimiz ve Gazilerimiz, memleketimizin birliğinin ve bütünlüğünün ifadesidir. Bizler Şehit ailelerimizin, Gazilerimizin emrindeyiz. Elimizden geldiğince onlarla bir araya gelmeye, onlara hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu vesileyle siz değerli Gazilerimizin nezdinde hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, Türkiye Cumhuriyeti’ni bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anarak, hepinizi sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle selamlıyorum.” diye konuştu.

Diğer Haber

Binali Yıldırım, Hemşehrileriyle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Son başbakan  Binali Yıldırım , memleketi Erzincan’da hemşehrileriyle iftar yemeğinde buluştu. Yıldırım burada yaptığı konuşmasında, …