Yol bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor

Erzincan Belediyesi şehir genelinde parke yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bozulan ve deforme olan parke taş yollarını yeniliyor.Erzincan Belediyesi fen işleri ekipleri, şehir genelinde başlattıkları parke taşı bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.Bazı kurumların yaptıkları kazı çalışmaları nedeniyle bozulan parke yolları tamir edilerek vatandaşlara   hizmet  sunan ekipler, ihtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında yerinden oynayan parke taşları zemin iyileştirmesi yapılarak yerlerine monte ediliyor. Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştiriliyor.

Şehir genelinde ulaşımı daha konforlu hale getireceklerini dile getiren Belediye Başkanı  Bekir Aksun, “Program dâhilinde tüm mahallelerde değişim ve dönüşüm çalışmalarını sürdüreceğiz. Mahallelerimizde yolları yenileyerek ulaşımı daha konforlu hale getireceğiz. Erzincan’a yakışır bir şehir hazırlayarak, vatandaşlarımıza daha mutlu ve daha huzurlu bir şekilde her türlü konforu hizmetlerine sunmaktır.” dedi.

Diğer Haber

Hafızlık ve Kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da 2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası münasebetiylemerkez ilçe erkek din görevlileri arasında yapılan …