1 Mayıs Çarşamba , 2024

Rektör Prof. Dr. Levent, “Sizleri Çok Özledik”

Özel Haber: Eren VARLI

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, “Sevgili Öğrencilerimiz; Sizleri çok özledik, sizinle buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi sosyal medyasında yapılan dikim çalışmaları videosu paylaşılırken Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent yazılı açıklamasında;  “Sevgili Öğrencilerimiz; Sizleri çok özledik, sizinle buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Sizin için gerekli hazırlıkları yapmaya devam ediyoruz. Mevcut yeşil alanların estetik anlamda değer kazanması ve mevsimsel değişimlerin hesaplanarak buna uygun bitki türlerinin kampüs alanlarında hayat bulmasının hem üniversitemiz hem de şehrimiz için nezih bir ortam oluşturacaktır. Kampüs alanı içerisinde 10 farklı türdeki 5000 adet birçok bitkisel materyal dikimi devam etmektedir” mesajını verdi.

Ülke genelinde olduğu gibi Covid-19 tedbirleri kapsamında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde bir süredir eğitim ve öğretim yapılamıyor. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Yalnızbağ yerleşkesinde yapılan ağaçlandırma çalışmaları kapsamında toplamda 5 bin adet fidan toprakla buluşturulacak. 25 personel tarafından yapılan ağaçlandırma çalışmalarında farklı ağaç türlerinden 10 yaş üstü fidanlar dikiliyor.

Toprakla buluşan Mavi Ladin, Sarıçam, Diş budak, Virjinya, Batı Ladini, Akçaağaç, Diş Budak, Akçaağaç, At Kestanesi türlerinde fidanlar yerleşkenin çehresini değiştiriyor.  Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, yapılan çalışmalarla öğrencileri daha yeşil bir yerleşkeyle karşılayacak.

Diğer Haber

‘Masallarla Afet Farkındalık Eğitimi’ Verildi

Milli Eğitim Bakanlığı ve Kızılay ile ortak proje olan ‘Masallarla Afet Farkındalık Eğitimi’ kapsamında Çayırlı …