Turistik Doğu Ekspresi, Erzincan’da

2023-2024 sezonunun ilk seferine çıkan Turistik Doğu Ekspresi, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ve il protokolü tarafından Erzincan Tren Garı’nda karşılanarak yolculara gül dağıtıldı ve yöresel ürünler ikram edildi.

Turistik Doğu Ekspresi’nin Erzincan Tren Garı’nda verdiği mola esnasında yolcuları ‘Erzincan’a hoş geldiniz’ diyerek karşılayan Vali Aydoğdu ve beraberindeki protokol üyeleri, trene binerek tren içerisindeki yolculara da gül dağıttılar.
Erzincan’ın dört mevsim ayrı güzellikleri ile mutlaka görülmesi gereken bir il olduğunu belirten Vali Aydoğdu, “Erzincan bölgemizin parlayan yıldızı. İlimiz hem kültürel anlamda hem de tarihî anlamda zengin bir geçmişe sahip.  Su sporları ve doğa sporları bakımından da ülkemizin öncü illerinden biridir.” dedi.
Erzincan’ın pek çok doğal güzelliğe de sahip olduğunu belirten Vali Aydoğdu, misafirperver insanlarıyla, yöresel ürünleriyle ve lezzetleriyle Erzincan’ın çok güzel bir şehir olduğunu belirterek yolcuların ilimizden güzel duygularla ayrılmalarını diledi.

 

 

Diğer Haber

Halk Otobüsü Şoförlerine Genel Trafik Eğitimi Verildi

Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ulaşım Hizmetleri Birimine bağlı S.S.23 Nolu Erzincan Kent içi Ulaşım Motorlu …