16 Mayıs Perşembe , 2024

18-24 Mart Yaşlılar Haftası Dolayısıyla Program Düzenlendi

18 – 24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle 100. Yıl Atatürk Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Kalan yaşlılar için program düzenlendi.

Erzincan Valisi Mehmet Makas ve Eşi Hanımefendi, 100. Yıl Atatürk Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Kalan yaşlılar ile bir araya geldiler.

18 – 24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle düzenlenen programa, Erzincan Valisi  Mehmet Makas ve Eşi Hanımefendi Elif Makas, Vali Yardımcısı Mehmet Deniz Arabacı, İl Müdürümüz Cem Halil Mercimek ve eşi 100.Yıl Atatürk Huzurevi sakinleri, Yaşlıları Koruma Kalkındırma Derneği Yönetimi ile bir araya geldiler.Yemek programına katılan büyüklerle sohbet eden  ve isteklerini dinleyen Vali Mehmet Makas, toplum olarak büyüklerine hizmet etmeyi ibadet kabul eden köklü bir medeniyetin temsilcileri olduğunu ifade ederek; “Tarihimizin her döneminde büyüklerini baş tacı ederek, onların engin tecrübelerinin kıymetini bilmiş ve bu sayede toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı başarmışızdır. Yaşlılarımızın yaşam kalitesinin daha da yükseltilmesi ve onların sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için devletimiz gerekli çalışma ve projeleri hayata geçirmektedir” dedi.

Konuşmasının sonunda huzurevi sakinlerinin yaşlılar haftasını kutlayan Vali Makas, herkese  sağlıklı bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu.

Diğer Haber

Erzincan’da Veteriner Hekimlik Eğitimi Veriliyor

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve ilçe müdürlüklerinde görev …