13 Mayıs Pazartesi , 2024

Karal, vatandaşlarımızın dertlerini sorunlarını yerinde dinliyoruz

Bir dizi ziyaretler de bulunmak üzere Erzincan’a gelen Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum İlişkiler başkanı Hasan Karal basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamada bulundu.

DEVA Partisi il binasında gerçekleşen basın açıklamasına İl, İlçe teşkilatları ve üyeler katıldı. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum İlişkiler başkanı Hasan Karal, basın mensuplarına altılı masa ve seçim ittifakı ile ilgili konularında açıklamalarda bulundu.

İlk durağın Erzincan olduğunu belirten Karal, “bugün burada hem teşkilatımızı ziyaret etmek, hem de teşkilatımızın yaptığı programlar çerçevesinde bazı temaslarda bulunmak istedik. Vatandaşlar ile konuşmak, vatandaşların düşüncelerini dinlemek ve  yaklaşan seçimler öncesinde Erzincan’da ki dostlarımız ile konuşmak  adına buradayız’ dedi. Konuşmasının devamında Karal,   Halkımıza bire bir temas etmek ve dokunmanın siyasetin gerçek anlamı olduğu bilincindeyiz. Ankara’da her şeyin en iyisini biz biliriz mantığında asla olmadık.  Devamlı olarak Anadolu’ya çıkarak vatandaşların yanına giderek dertlerini sorunlarını kendilerinden dinlemeyi şiar edinmiş bir siyasi partiyiz. İnşallah yaklaşan seçimler öncesinde hem Erzincan’ımızın siyasi havasını koklamak, hem de burada ki vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin düşüncelerini yerinde öğrenmek amacıyla buradayız. İnşallah ziyaretimizin Erzincan ve DEVA partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum İlişkiler başkanı Hasan Karal yaptığı kısa açıklamanın ardından basın mensuplarının altılı masa, seçim ittifakları ve seçim beyannameleri üzerine soruları cevapladı.

Diğer Haber

Masal Atölyesi’nde Öğrencilere Masal Etkinliği Düzenlendi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi  Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi ABD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serap …