15 Mayıs Çarşamba , 2024

Aile Okulu Projesi

Erzincan’da Milli Eğitim Bakanlığınca hayata geçirilen Aile Okulu Projesi çerçevesinde planlanan veli eğitimleri devam ediyor. Eğitimlerini tamamlayan 22 veliye katılım belgesi verildi.

Millî Eğitim Bakanlığınca hayata geçirilen Aile Okulu Projesi kapsamında planlanan veli eğitimleri sürüyor. Formatör öğretmenler tarafından öğretmenlere yönelik eğitimler verilirken, eğitici sertifikası alan öğretmenler ise kendi okullarında velilere yönelik eğitim programları düzenliyor.

Bu kapsamda Ertuğrul Gazi  Anadolu Lisesinde düzenlenen ve aile içi iletişim becerileri/anne baba tutumları, çatışma ve stres yönetimi, bilinçli ve güvenli teknoloji kullanımı, bağımlılıkla mücadele, sosyal duygusal beceri gelişimi, akran ilişkileri, ahlaki gelişim, sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivitelerden oluşan 8 ana başlıkta veliler eğitim alarak, Aile Okulu’nda öğrenci oldu. Okul psikolojik danışman ve rehber öğretmeni Merve Şeker tarafından 9 farklı oturumda verilen eğitimler toplam 44 saat sürdü. Eğitimlerini tamamlayan 22 veliye katılım belgeleri İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün’ün de katıldığı programda takdim edildi.

Diğer Haber

SGK Haftasında Başkan Aksun’a Ziyaret

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Erzincan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü …