Türk Kızılay Erzincan Şube Başkanı Yeniden Burak Mumcu Oldu

Türk Kızılay Erzincan Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Mevcut Başkan Volkan Burak Mumcu tekrar Türk Kızılay Erzincan Şube Başkanı seçildi.

Erzincan Müftülük Konferans Salonunda yapılan Türkiye Kızılay Derneği Erzincan Şubesi genel kurulunda, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yönetim kurulu seçimi yapıldı. Yapılan genel kurul sonrası Volkan Burak Mumcu, Kıızlay üyelerinin oylarını alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Türk Kızılay Erzincan Şube Başkanlığına tekrardan seçilen Volkan Burak Mumcu duygularını şu şekilde ifade etti : ‘Erzincan’ımızda, Türkiye’mizde ve Dünya’da çok önemli bir yeri olan koca bir çınarın bir dalı Kızılay Şubesi Başkanlığına tekrar seçilmemde teveccüh gösteren tüm delegelere teşekkürlerimi sunuyorum. Görevi bırakan değerli yönetim kurulu üyelerimize ve yeni göreve başlayan yol arkadaşlarımıza iyilik yolun da iyi ki varsınız diyor, saygılar sunuyorum’ dedi.

Diğer Haber

Erzincan Belediyesi ve KUDAKA arasında ulaşım için teknik destek projesi imzalandı

Erzincan Belediyesi ile KUDAKA arasında Dörtyol mevcut durum analizi ve ulaşım senaryolarının oluşturulması teknik destek …