29 Nisan Pazartesi , 2024

CHP’den Erzincan Çıkartması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, beraberindeki 25 milletvekili  ile kentin sorunlarını değerlendirmek için çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak için Erzincan’a geldi.

Gamze Akkuş İlgezdi ve beraberindeki 43 kişi ile çeşitli gezi ve incelemelerde bulunmak üzere  geldiği Erzincan’da partisinin il başkanlığı binası önünde basın açıklaması yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş  İlgezdi ‘ türküleriyle , bereketli topraklarıyla Erenlerin diyarı Erzincan’da olmaktan mutluluk duyuyoruz diyerek konuşmasının devamında şunları kaydetti: ‘  Bugün milletvekillerimiz, parti meclis üyelerimiz , disiplin kurulu üyelerimiz ve farklı illerden belediye meclis üyelerimizle 43 kişilik bir ekiple bütün ilçelere ve il merkezine ziyaretlerde bulunacağız. Nerede bir gam, keder varsa oraya merhem olacağız. Öncelikle can Erzincan’ın dertlerini, sorunlarını ve taleplerini dinleyeceğiz. İnanıyorum ki günün sonunda yurttaşlarımızla gönül köprüsü kuracağız.

Konuşmasını sürdüren İlgezdi, Refah, bolluk ve sağlık içinde yaşayacağımız bir Türkiye inşa etmek istiyoruz. Bu inanç ve kararlılıkla aylardır kapı kapı il il güzel ülkemizi dolaşıyoruz. Nerede bir dert, sorun varsa bunları çözmek adına oraya gidiyoruz. Sıkıntıda olan vatandaşımız kalmasın istiyoruz. Esnafımız dükkanını siftahsız kapatmasın, çiftçimizin mahsulü tarlada kalmasın istiyoruz. Gençlerimiz işsiz dolaşmasın, emeklimiz iyi geçinsin. Hiç bir çocuk yatağa aç girmesin istiyoruz’ diye konuştu.

CHP Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan ise buradaki konuşmasında: ‘ çalışmalar noktasında el birliğiyle çalışacağız. Erzincan’da tüm Türkiye’ de olduğu gibi esnaf, çiftçi, emeklisi, herkes  zor durumda. Bunlara çözüm olmak için genel başkan yardımcımızda buradadır. El birliğiyle bu zor zamanların üstesinden geleceğiz’ dedi.

Diğer Haber

Halk Otobüsü Şoförlerine Genel Trafik Eğitimi Verildi

Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ulaşım Hizmetleri Birimine bağlı S.S.23 Nolu Erzincan Kent içi Ulaşım Motorlu …