“ErzinCANFest 2022” Fuar Alanı Hazır

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Valiliğin himayelerinde 22 Haziran – 3 Temmuz 2022 tarihleri arasında “ErzinCANFest 2022” adı altında Erzincan’da  düzenlenecek olan festival etkinlikleri kapsamında Erzincan  merkezinde bulunan Barış Manço Parkı’nda kurulacak olan fuar alanında incelemelerde bulundu.

Yöresel ürünlerin sergileneceği fuar alanında kurulacak olan 67 adet çadırda; kadınların yapacağı yöresel yemekler ve bakır ustalarının el işlemeli bakır ürünleri başta olmak üzere yerel esnaflar tarafından açılacak stantlarda pek çok yöresel ürün satışa sunulacak.  Fuar alanında kurulacak olan sahnede 23 Haziran tarihi itibari ile her gün farklı yerel sanatçılar bir hafta boyunca sahne alarak bir birinden güzel eserlerini seslendirecekler.  Öte yandan alanda çocuklar için kurulacak olan oyun parkı ile çocuklar ücretsiz olarak gönüllerince eğlenme imkanı bulacaklar. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Mehmet Makas, Erzincan merkezinde ve ilçelerinde birbirinden renkli etkinliklerin düzenleneceği  “ErzinCANFest 2022″ye tüm vatandaşları davet etti.

Diğer Haber

SGK Haftasında Başkan Aksun’a Ziyaret

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Erzincan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü …